Välkommen till våra musikgrupper!

Minimalerna

tisdagar 12.40-14.20, åk F-1

Lek, sång, undervisning i en härlig blandning!

Ledare: Kerstin Odeberg, David Hermansson och Gun Börjesson

Torsdagsklubben

torsdagar 14.30-16.30

Välkommen du som går i åk 2-6!

I denna grupp arbetar vi med sång och drama i en härlig blandning.

Ledare: David Hermansson, Johannes Lindh, Kerstin Odeberg

Ovanstående musikgrupper medverkar var för sig eller tillsammans i gudstjänsterna. I slutet av varje termin gör vi tillsammans en musikal eller drama.

Fjärås kyrkokör

blandad vuxenkör, övar på tisdagar 19.00-21.00.

Vi lovar dig musikaliska utmaningar, glada skratt, gott fikabröd, en underbar gemenskap!

Kyrkokören medverkar vid de stora högtiderna, samt gör något större verk ca en gång/år. Vi har, som de allra flesta körer, gott om damer och lite för få herrar…

Välkommen att vara med, DU som gärna sjunger i duschen utan att någon klagar, DU som alltid sjunger med i ”Allsång på Skansen” eller DU som helt enkelt tycker om att sjunga.

Ledare: Kerstin Odeberg, tel 0300- 43 11 09

musik

Förlanda kyrkokör

Körövning på torsdagar kl. 19.30-21.00 i församlingshemmet. Vi sjunger blandad repertoar som passar att sjunga i gudstjänster. Inga förkunskaper krävs – alla är välkommna! Vi pauserar i övningen med en kort fikapaus med smörgås och samtal i ämnen som känns aktuella – god gemenskap!

Ledare: Maria Salekärr-Johansson, tel 0300 – 43 11 10

”Det är socialt, trots att man sjunger mer än pratar. Jag får komma bort från vardagen en liten stund”

Vad är det som Sigrid Hammarquist, småbarnsmamma beskriver?!