Välkommen till våra musikgrupper!

Minimalerna

Tisdag 12.40-14.20, åk F-1

Lek, sång, undervisning i en härlig blandning!

Vi möter barnen vid stora ingången till skolan. Start 8 september

Ledare: Olof Lind, Kerstin Odeberg och Gun Börjesson

Torsdagsklubben

torsdagar 14.30-16.30

Välkommen du som går i åk 2-6!

I denna grupp arbetar vi med sång och drama i en härlig blandning.

Ledare: Olof Lind, Helena Högberg Särndahl, Kerstin Odeberg

Olof Lind, församlingsassistent, 0300-431103, olof.lind@svenskakyrkan.se

Fjärås kyrkokör

blandad vuxenkör, övar på tisdagar 19.00-21.00, start 1 september

Vi lovar dig musikaliska utmaningar, glada skratt, gott fikabröd, en underbar gemenskap!

Kyrkokören medverkar vid de stora högtiderna, samt gör något större verk ca en gång/år. Vi har, som de allra flesta körer, gott om damer och lite för få herrar…

Välkommen att vara med, DU som gärna sjunger i duschen utan att någon klagar, DU som alltid sjunger med i ”Allsång på Skansen” eller DU som helt enkelt tycker om att sjunga.

Söndagskvällskören

Varannan söndagskväll kl 18.00-20.30

Blandad, fyrstämmig kör som till allra största delen sjunger sakral, klassisk repertoar. Kören håller ett ganska högt repetitionstempo, det förutsätts att du övar hemma mellan övningarna.

Fjärås trivselkör

Kören har paus tills vidare!

Kör för daglediga, varannan onsdag kl 13.00-14.30.

Kerstin Odeberg, kantor, 0300-431109, kerstin.odeberg@svenskakyrkan.se

Förlanda kyrkokör

Körövning på torsdagar kl. 19.00-21.00 i församlingshemmet. Vi sjunger blandad repertoar som passar att sjunga i gudstjänster. Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna! Vi pauserar i övningen med en kort fikapaus med smörgås och samtal i ämnen som känns aktuella – god gemenskap!

Frågor och anmälan

Maria Salekärr-Johansson, kantor, 0300-431110, maria.salekarr-johansson@svenskakyrkan.se